Villapark de Bousberg

Landgraaf
Actueel aanbod

€ 161.000,- tot € 430.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
123 - 150m2
Kaveloppervlak
387 - 972m2
Inhoud
504 - 825m3

Over dit project

Wonen in Villapark de Bousberg betekent wonen op de mooiste locatie in Zuid-Limburg aan de rand van de Brunsummerheide in Landgraaf. Wonen waar de natuur letterlijk tot aan uw deur komt. Het rustgevende uitzicht over de rpachtige glooiingennvan het Limburgse landschap midden in de natuur is de belangrijkste waarde van wonen in Villapark de Bousberg. Wonen en genieten betekent hier hetzelfde.

In Villapark de Bousberg worden verschillende typen luxe bungalows en zelf-bouw-kavels gerealiseerd. U bent in het park als het ware te gast in het landschapspark, dat eigendom is van de Coöperatie. Als eigenaar van een woning bent u tevens lid van de Coöperatie en daardoor mede-eigenaar van het park. De Coöperatie regelt het beheer en onderhoud, waardoor u de beste garantie hebt voor een mooie en vooral beheersbare groene omgeving, met zicht op een uniek Europees Natuurgebied.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Villapark de Bousberg
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
24 (waarvan 21 beschikbaar)
Prijs
€ 161.000,- tot € 430.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Landgraaf.

Aanmelden